2014-06-12 09:07:27• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Egy furcsa beszélgetésbe keveredhet

Napi horoszkóp június 12-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ha úgy érzi, hogy valaki tisztességtelen módon harcol ön ellen a munkahelyén, akkor ne habozzon hangot adni ennek a véleményének. Ha nem veszi fel a harcot önmaga védelmében, annak beláthatatlan következményei lehetnek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Kár tagadnia: a mai napon ballábbal sikerült felkelnie. Ám semmi sem tart örökké. Az ön rosszkedve is elmúlik délutánra. Hiszen olyasvalakivel tervez találkozót, akire már nagyon régóta várt. Mutassa a legszebb arcát neki!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ön nagyon szerencsés ember. Mostanában úgy érezheti, hogy a párjával a mézesheteiket élik át újra. Meglehet, hogy ön valóban most van éppen nászúton. Ha nem, akkor itt az ideje egy kisebb kiruccanásnak, szigorúan kettesben!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Mostanában rengeteg fontos teendője volt, ám mindennel törődött, csak éppen a saját egészségével nem. Már nem halogathat tovább egy szűrővizsgálatot, vagy éppen egy leletéért kellene végre befáradnia. A fogorvos is útba esik!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Unalmasnak éppen nem mondható a mai napja: az egyik váratlan esemény követheti a másikat. Ön, mivel szeret az előtérben lenni, addig élvezi az eseményeket, amíg uralhatja azokat. Ezért legyen ön a kezdeményező!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Már megint nem sikerül türtőztetnie magát, ezért történhet meg, hogy olyan helyen fakad ki, ahol nem kellene. Nehogy megbántson valakit, akinek a segítségére szorul! Az illető megbocsát, ha azonnal elnézését kéri az incidensért.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Tele munkával, ki sem lát az elintéznivalók közül. Csak vigyázzon, nehogy végül a dolgai intézzék el önt. Mindig hagyjon magának egy kis időt a merengésre, arra, hogy megcsodálja a világ, a természet szépségét. Különben minek élni?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Legszívesebben egész nap ki sem kelne az ágyból. A fáradtság, vagy csak az önre váró munka nyomasztó tudata teszi ezt, de tény, hogy semmi vonzót nem talál a mai napjában. Találjon ki legalább egy programot, ami fellelkesíti!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A mai napon nem tudja eltitkolni mások elől sem a kicsattanó jókedvét. Talán új udvarlója, szerelme akadt, vagy csak érzi a lehetőségét, de tény, hogy vibrál ön körül a levegő. A jegyében járó Hold is hozzájárul érzelmességéhez.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ma békés, nyugodt napra számíthat. A váratlan elkerüli, minden a tervek szerint haladhat. Sőt, ha ügyes, ma még a szokásosnál is korábban végezhet, és hazaérhet. A gyermekeinek ma valami különleges kalanddal is szolgálhat.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Türelemmel többre mehet, mintha mérgelődik, csapkod, elégedetlenkedik. Ha valaki, vagy valami nem váltja be a hozzá fűzött reményeit, még mindig adhat egy esélyt. Ne adja fel, inkább lelkesítse, vagy hódítsa meg újra az illetőt!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Egy furcsa beszélgetésbe keveredhet, vagy fültanúja lehet mások titkainak. Ne akarja azonban felhasználni a szerzett információt, mert azzal saját magának is ártalmára lehet. Valószínű ugyanis, hogy félreérthet valamit.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: